Tervetuloa mukaan varainhankinnan palkitsevaan maailmaan

Kirjoittaja: Timo Lampikoski | 21.9.2018 14:11

 

Haluatko vaikuttaa myönteisesti Haaga-Helian opiskelijoiden työtulevaisuuteen? Tule mukaan varainhankinnan palkitsevaan maailmaan!

Rahoituslain muutos vuonna 2017 mahdollisti varainhankinnan eli lahjoitukset myös ammattikorkeakouluille. Minulla oli ilo liittyä oman työni, eli opiskelijoiden uraohjauksen, ohessa Haaga-Helian varainhankintatiimiin vuoden 2018 alussa.

Korkeakoulut eivät kerää lahjoituksia vain rahan tai pääoman vuoksi. Kaikilla saamillamme lahjoituksilla edistämme opiskelijoidemme taitojen kehittymistä, laadullista työllistymistä, kansainvälistymistä ja verkostoitumista työelämään.

Jo yhdellä lahjoituksella voi tehdä paljon hyvää

Vuoden 2018 loppuun asti ainoastaan yli 10 000 euron lahjoitukset voi kohdistaa tietylle koulutusalalle. Vuoden 2019 alusta alkaen myös pienemmät summat voi kohdistaa esim. tiettyyn konkreettiseen tarkoitukseen, kuten stipendeihin, opintomatkaan tai tietokoneisiin ja ohjelmistoihin.

Lahjoittajana voi olla yritys, muu yhteisö tai yksityinen henkilö.

master-opiskelija-apuna

Myynnin teemavuoden mukaisesti varainhankintamme kohteita ovat syksyllä 2018 erityisesti uudet, innovatiiviset oppimisympäristöt ja -tilat Sales ja eCom Labit, joissa opiskelijat voivat kehittää perinteistä ja uutta virtuaalista ja digitaalista myyntiosaamistaan. Labit auttavat opiskelijoita kehittämään ainutlaatuista, tulevaisuuden avainosaamista. Labeihin tarvitsemme niin laitteita, ohjelmistoja kuin lisenssejä.

Tiimityönä tuloksiin

Varainhankinta on haastavaa ja aikaa vievää, mutta hyvin mielenkiintoista ja innostavaa kollegiaalista salapoliisityötä: etsimme yhdessä lahjoituskohteita sekä mahdollisia lahjoittajia. Kontaktoimme ja tapaamme heitä yhdessä tiimityönä.

Tässä yhteistyössä tutustuu uusiin kollegoihin ja oppii joka päivä uutta. Saamme yhdessä vaikuttaa Haaga-Helian opetuksen, opiskelun ja hankkeiden ketterään kehittämiseen.

Tutustu Haaga-Helian varainhankintaan ja varainhankintatiimiin vierailemalla Haaga-Helian sivuilla.

 Tutustu tästä!

 

Kirjoittaja on Haaga-Helian uraohjauksesta vastaava suhdepäällikkö

Aiheet: lahjoitus, varainhankinta, sales lab, ecom lab